top of page
vv2019.jpg

Vägvisaren håller på att skapas till en hybrid webb/irl utbildning. Info kommer snart.

Jag är Robin Hallman, den sårade botaren, Vägvisaren, helaren, shaman, coachen. Ja namnen är många men inte lika intressant, som det jag faktiskt gör för moder jord och hennes barn. Det är bara etiketter för att skapa en viss förståelse för vad jag gör.

 

Att lära känna mig själv och bli min bästa vän är den bästa resa jag gjort. I djupet av mig själv fann jag villkorslös kärlek för mig och alla andra. Att stå i min fulla kraft och få vara hela mig ändrade mitt liv drastiskt. När jag tystnade och började känna och lyssna med alla mina sinnen träffad jag mina guider och en magisk värld öppnade sig. Min medialitet har alltid funnits där men först nu omfamnar jag den.

Jag börja min medvetna resa i Inkas och Amazonas shamanska medicin och visdom. Den har gett mig så enormt mycket och det var bara starten visade det sig. Jag har fördjupat mig i Asiens olika system likaså Afrika och västvärldens medicin. Men de senaste åren har lett ner mig till mina egna rötter och förfäder i norden. Där jag funnit samma medicin. Det är nu detta jag vill dela med mig av magi, harmoni, symbios och kärlek.

vegvisaren-vit.png
nederkant.jpg

Resan har tagit mig ner i mina egna nordiska rötter och har lett mig fram till vegvisir (vägvisaren).

 

Vägvisare är en isländsk rungalder en uppsättning av magiska symboler som är uppbyggda av runor. En vägvisare hjälper bäraren av symbolen att alltid hitta. Vägvisaren är en av många galdrar du finner i Huld manuskriptet och Galdrabok från island. Efter att studerat och rest på dessa runor har jag fått djupare kunskap om runorna som också är kopplat till oss själva. Denna kunskap delar jag nu med mig för att erbjuda ett helande på alla plan och allt enligt nordiska traditioner.

Våra rötter i asatron och nordisk mytologi har en djup betydelse idag för vårt läkande, vi kommer resa i Yggdrasil (världsträdet). Där kommer vi träffa gudinnor, gudar, våra förfädrar och förmödrar. Du kommer få tillgång till din bortglömd kunskap för att se vem du är.

 

Du kommer få arbeta med dig själv under detta året. Vi möts 4 helger i en helig cirkel som blir vårt stöd och trygghet, vi bidrar med vår historia och släpper på alla våra värderingar. Här kan vi vara oss själv bra som dåliga sidor. Här kan vi läka.

Denna cirkel har total tystnadsplikt och om du har ett yrke med anmälningsplikt som du anser står över den heliga cirkeln kan du inte delta då den heliga cirkeln är total trygghet.

 

Under dessa helger får du lära dig:

 

Hur du fördjupar din relation med dig själv, andra, andligheten och ditt syfte

Hantera känslor, tankar och handlingar

Bli fri från gammal skuld, skam, ilska och sorg

Få gynnande relationer

Skapa djup förståelse och hantering av dig själv

Möta och hantera dina rädslor

Vi möter våra förfäder och förmödrar

Transformeras

Meditera

Feminina och maskulina

Inre frid

Finna ditt syfte

Ditt livsträd, en plan framåt

Hämta din urkraft

Energiarbete

Se allt i ett större perspektiv

Nya sanningar

Återfödas

Läka

Ta ansvar för dig själv

Leva fullt ut som du

Älska livet

 

Det ingår en Visionquest, ceremonier och trumresor.

 

Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

43569419_10157775891743332_6755543223675

Vägvisaren (Vegvisir)

bottom of page