top of page

recensioner...

Jag är så otroligt tacksam för att ha hittat till Robin och Terra. Det dom har lyckats göra med mitt mående sedan jag kom i kontakt med dom för ett år sedan har inga psykologer, psykiatriker lr terapeuter lyckats med på 18 år. Jag blir sedd å älskad precis för den jag är, med mitt ljus å mitt enorma mörker. Det e inte bara jag som märker den positiva förändring som pågår, jag å mina barn har fått en starkare relation, mina syskon å mamma ser hur jag utvecklas åt ett positivt håll å är otroligt imponerade över min förändring. Jag har vuxit så mycket inom mig själv, å jag önskar jag kunde återgälda er för att ni älska mig precis som jag är, .Jag kan inte med ord beskriva den tacksamhet å kärlek jag känner för dessa två underbara människor. Min älskade broder å syster, jag vet inte vart jag befunnit mig utan er 😍 all kärlek till er 💖💖

- Minna Madrid Helander

Jag har sprungit hos många psykologer och liknande genom åren, men aldrig känt mig så naturligt bemött och välkommen som hos Robin. Att gå hos honom har hjälpt mig mer än vad alla möjliga mediciner har gjort genom åren. Jag rekommenderar alla som behöver verktyg och motivation att göra något åt sina dåliga mönster att boka ett besök hos denna fantastiska människa.

 

- Andreas Simonsson Andersson

Bästa Häslocoahcen. Tack vare Terra Sundmans förmågor så har jag sluppit gå in i väggen flera gånger, eller kört fast i en djup depression. Terras förmåga att snabbt sätta ett finger på problemen och känslor är helt unikt. Att snabbt få tillbaka fokus på livet och alla nära och kära är A och O.  Terra - Jag är dig evigt tacksam ..."" You Rock ...

- Thomas Fredriksson

Fantastisk på alla sätt och vis. Ger de grundstenar och pusselbitar som saknas för livets förståelse.

- Carina Johansson

Helt otrolig kvinna som verkligen vet vad hon gör. Är så tacksam att jag tog steget och bad om hjälp. Nu handlar det om mig och kunna ta till mig allt. För alla som inte tror på henne kan jag bara säga 10 av 10 rätt utan någon info innan. Tack Terra du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

- Pia Salow Wennström

Tack vare Robin har en ny verklighet öppnats upp för mig. Han har hjälpt och stöttat mig igenom alla med- och motgångar ända sedan jag regelbundet började gå hos honom, för ca ett år sedan. 
Jag rekommenderar alla att göra ett besök hos honom.

- Caroline Glassel

Vackra fina Terra  Som med varsam hand lotsar en på färden hon erbjuder 

- Susanne Helm

Finaste, varmaste , vackraste själen heter Robin .
Jag är dig evigt tacksam o ser fram emot framtiden även om jag vet att min känsliga själ kommer få åka berg o dal bana. 
Tack för du finns 

 

- Sessan Laret

Terra har hjälpt mig mycket med mitt skuggarbete och att lita på mina förmågor. Jag rekommenderar varmt att kontakta denna ödmjuka och starka kvinna. Den kombinationen är sällsynt idag. Och hon är helt unik. Tack Terra.

- Sandra

Att möta människan där hon är, se till hennes styrkor och gro hennes potential. Robin who else?!

- Lisa Pilsmedh

Att sätta ord på det Terra gör för andra människor går inte. Terra är en kvinna som måste upplevas. Hon är magisk, respektfull, ödmjuk och så otroligt kärleksfull. Hon vet verkligen vad hon gör och man är i total trygghet hos henne . Tack för dig Terra, tack för allt du är och allt du gör 

- Liv Luna

Svårt att beskriva vad jag var med om. Någonting hände och jag känner mig mycket mer klarsynt. TACK Robin.

- Anja Jönsson

Jeg er uendelig takksam for at dere kom inn i mitt liv og for all hjelp, positivitet og hjelp til å se livet på en annen måte. Genuine og ekte er dere - og det er det mange i denne bransjen som ikke er. Så jeg vil anbefale kurs og kontakt med dere til alle som tenker tanken på kurs, lære seg selv å kjenne og finne ut hvem de er og hva som er viktig i livet. TUSEN TAKK FOR AT DERE ER DERE.

- Anne Marie Dahl

Har gått ett par gånger på meditationen nu och det är så bra. Kommer till så mycket insikter hela tiden. Tack

- Lina Rydérus Clifford

Känns som att Robin kom in i mitt liv när jag behövde det som mest! Han har gav mig verktyg och jag klarade mig igenom en svår livskris. Utan honom hade jag inte vart där jag är idag. jag är så tacksam.

- Malin Hulthén

Fantastiskt bra. Den shamanska healingen tog mig på en resa som började med en tår, fortsatte med mycket ljus och bra budskap/råd och slutade med ännu mer tårar.
Eftersom jag är en person som hjälper andra var det en fantastisk känsla att vara på andra sidan. Jag kände mig accepterad, sedd och sårbar. Tack Robin. Mina dagar efteråt har varit fyllda av glädje och kraft. Du är älskad och behövd.
Tack för att du lyfte ut saker i ljuset igen. Nu kan jag fortsätta bearbeta.

- Claudia Cleo Wutkowska

Bästa bästa! Detta är mannen med hjärtat på rätt ställe. En renande kraft från topp till tå. Genom mina sessioner har jag blivit upplyst och medveten om mina skavanker från ett helt annat perspektiv. Tack vare Robin har jag äntligen funnit min väg där ja påbörjat min inre resa till mitt sanna jag. Tårar, tacksamhet och kärlek till denna älskvärda människa som verkligen behövs i denna värld vi lever i! Rekommenderas varmt tusenfalt.

- Martin Lundqvist

Jag började prata med Robin när jag mådde som sämst i min utmattningsdepression. Han lärde mig att se och tänka på ett annat sätt, att öppna upp mig själslig att inte vara rädd. Det finns inget man inte kan prata med Robin om han har alltid en tanke. Robin är en fantastisk människokännare, underbar person och jag rekommenderar honom starkt till den som behöver coaching. En härlig resa som bara har börjat! Tack Robin!

- Kajsa Larsson

 

Vilket närande möte på alla plan. För mig i en krissituation och mycket eget arbete med mig själv var detta en helhetsupplevelse i och vara människa och bli sedd för den jag är och fullt ut accepterad. Jag kände mig fullkomligt sedd och icke dömd. Robin är en man med ett enormt stort hjärta och en öppenhet och klarhet som gjorde att jag vågade vara i min sårbarhet och öppna upp mitt hjärta i min allra sårbaraste stund och se sanningen. Jag har fått både healing och coaching. Den Schamanska resan var en fantastisk helande upplevelse, enormt stärkande och grundade för mig i min nuvarande livssituation. Bidrog till att jag kunde hålla mig, omfamna mig själv i mycket känsliga möten. I detta har jag också fått en ödmjuk, rak och målriktad coaching och uppmärksamma i och hur, var jag drar ifrån mig själv och rusar fram i livet. Insikter som ännu synliggörs, finner ljuset och gör att jag nu börjar integrera dem i livet. Rekommendera Robin.

- Kiran Boman

Ett möte som detta är så svårt att beskriva. Men sådant kraftfullt besök, en man med en otroligt vacker och just jordnära själ. Så tacksam att jag tog mig hit.

- Josefine Johansson

Våra möten har varit fantastiskt givande och jag känner mig mer och mer balanserad och harmonisk för varje möte som går. Robin har ett otroligt stort hjärta som han delar med sig av och inspirera till att utmana sig själv. Jag är tacksam för att jag fått träffa Robin och kommer definitivt att träffa honom snart igen.

- Mait Soosalu

Magiska behandlingar, cirklar och kurser - kreativa kraftfulla föremål. Att få ynnesten att möta både Terra och Robin är en stor gåva. De med sina stora hjärtan och sin närvaro skapar en trygg plattform till djup transformation. Jag rekommenderar verkligen ett besök eller sju... Med den allra varmaste kärleken.

- Iona Lorentzen

Ett möte med Robin är en helhetsupplevelse. Du är sedd, hörd, förstådd i 5D... 
Han fångar upp dina fragment och visar dig en karta till din framtid. 
Varsamt lotsar han dig vidare mot ditt sanna jag, och du kan med hans hjälp öppna upp mot din yttre och inre värld i total harmoni & styrka. Tack från djupet av mitt hjärta!

- Gunnel Gauffin

Jag har försökt finna de rätta orden för denna recension, men dom tycks aldrig komma. Och säger inte det allt? Denna man har inte bara hjälpt mig att styra åt rätt håll han har även hjälpt mig att hålla kurs och komma på fötter och mkt där till. Han är magisk, underbar, en av de vackraste själarna jag mött.

- Liv Luna

bottom of page