top of page
Untitled-3.jpg
  • Facebook Social Icon

Unikt Kreativt - Vi ser så mycket mer

Robin och Terra är två levnadsglada konstnärer från västkusten som skapar Intuitiv konst. hantverk och foton gjorda i endast ett unikt exemplar som nu går att få upptryckta genom vår webbshop. De flesta målningarna görs i akvarell, akryl och vissa med inslag av fallna fjädrar ur det vilda.

Uniktkreativts webbshop bidrar till möjligheten att du själv kan få äga Terras TerraMoons målade konst i olika önskade former.
Allt från tavlor, planscher, kuddar, mattor, handduk, kaffemuggar m.m.
Vi står även bakom alla foton, design, visdom ord Jordad.nu använder på vår hemsida. Likväl släpper vi även vissa av våra foton i olika produktformer. Via vår uniktkreativt webbshop för dig att välja bland.


Konstnärligt hedrar vi och inspireras även av förfäder och förmödrars gamla visdom och kunskaper. Genom större verk att vandrar i skönhet av:
Natur altaren
Tavel konst i det fria
Kuliss av Vikinga skepp
Målning av trummor
Nuets skönhet av elementen
 

Vår konstform speglar allt från:
Graffiti till...
Vikingainspirerat
Fornnordiska gudinnor
Gudinnetavlor
Drömfångare
Kraftörhängen
Kraftsmycken
Vi hedrar moder jords nordiska vilda natur och djur. Genom vårt konst och hantverk. Varav vi använder oss mycket av det hon har att erbjuda i sin natur. Fjädrar och gåvor från moder jords vilda djurike har vi funnit på våra äventyr när vi korsat över land och rike.

Dessa produkter går att inhandla hos oss på Jordad.nu,s lilla fysiska butik på Långetjärnsvägen 31 i Mölnlycke. Som ligger  tjugo minuter utanför Göteborg.
Eller kontakta oss via jordad.nu,s pm om du finner något som tilltalar dig och du önskar äga. Eller kanske ge bort i present.
Vi har även:
Rökelser
Salvia
Nordiska rökelser
Palo santo
Egen skapade smudges och andra shamanska / völva produkter att förkovra sig i.  

Bli gärna inspirerad av att följa terrauniktkreativts instagram konto, där flödet av både vår konst och seendet av vad vi ser finns. På Unikt Kreativt Facebook gilla sida kan du även följa med på det som är i nuläget. Tillfälligt tar vi just nu ej emot privata beställningar, då tid att skapa dessa tyvärr ej finns.
Utan vi hänvisar vänligast till vår webbshop av stora valmöjligheter.    


Unikt kreativt står för att
Skapa skönhet, vandra i skönhet
Önska Inspirera
Använda material från moder jord
Konst och hantverk i unika exemplar
Att Beröra
Bidrar till skönhet i ceremonier
Höja medvetandet genom vår nordiska konst

 

Untitled-1.jpg
bottom of page